Wat_vissers-new-res

'DE JUISTE VIS'

We sturen graag teams met specialisten aan. Mensen die goed zijn in hun vak, die ergens op 'zitten'. Daar houden we van.

Zelf zijn we specialist in het maken van strategieën, het creëren en verspreiden van content op social media en het aansturen van teams.

Wij 'zitten' dus zelf ook ergens op.
icon
1 | DNA
icon
2 | Doelen
icon
3 | Strategie
icon
4 | Middelen
icon
5 | Evaluatie

5 STAPPENPLAN

Wil je duidelijkheid in jouw marketing- & communicatiestrategie voor de komende jaren? Ga dan met ons aan de slag met het 5-stappenplan. Hiermee krijg je rust en regelmaat in jouw organisatie. Samen zetten we bewuste stappen en maken we plannen voor de toekomst. Zo doe je de juiste dingen om jouw bedrijf, product of dienst te laten groeien.

Je hoeft niks voor te bereiden. We kijken welk verhaal echt uit je hart komt. Geen sociaal wenselijke antwoorden die we weg kunnen schrijven in het hoofdstuk 'open deuren'. Daar houden we niet van.

Eerst bepalen we wie je werkelijk bent: jouw zakelijke DNA. Waar sta je voor en waar ga je voor? Daarna kijken we wat je in de komende jaren wilt bereiken. Stap voor stap, maar in hapklare brokken. Vervolgens brengen we je doelgroep (en) in kaart en tot slot bepalen we de gereedschappen die we gaan inzetten. Dan start de reis. Nadat we een tijdje met elkaar op pad zijn, kijken we of we op de goede weg zijn of dat we moeten bijsturen.

wat_social+media

SOCIAL MEDIA

We zijn al jaren social mediaspecialist. Wat ons onderscheidt van andere social media-bureaus is dat wij onze strategie baseren op onze marketingachtergrond. We doen niet zomaar iets. Het moet een doel dienen. Wat dat doel dan ook is.

We creëren, plaatsen en verspreiden content. We geven trainingen en workshops en we hebben een social mediascan ontwikkeld om te kijken of je goed bezig bent.

wat_vis

ONS MENU

Bij een menukaart denk je waarschijnlijk meteen aan eten. 'En dat is logisch', zou ene mijnheer Cruijff zeggen. Daar pakken we graag op door. Wat je bij ons kunt bestellen is best veel. Een hele menukaart vol met diensten of producten die jou verder kunnen helpen met jouw merk, product of dienst. En zoals bij ieder restaurant mag je zelf bepalen wat je bestelt.

Ook hebben we geregeld een 'Chefs Special' of de 'Tip van de dag'. Daar kun je van op aan. Allemaal om jou te helpen.

Het is jouw smaak. Jouw menu.