shutterstock_227270773

'WAAROM DOEN WIJ DINGEN?'

Wij worden blij van enthousiaste mensen. Mensen die plezier hebben in wat zij doen. Mensen die zoekende zijn naar de volgende stap. Die op zoek zijn naar iets anders. Mensen die ooit in hun eentje met een passie begonnen zijn en nu personeel hebben.

Met mensen bewegen, daar zijn we gek op. Bewegen naar iets. Naar een doel. Wat dat doel dan ook mag zijn. Voor de één is dat doel al bijna zichtbaar en voor de ander lijkt het doel ver weg. Onze blijheid zit 'm in samen toewerken naar jouw doel.

ZAKENDOEN IS GUNNEN

Wij doen het liefst zaken met leuke mensen. Met gelijkgestemden. We hebben graag een goede klik met onze opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat we hen graag bellen of even spreken als het nodig is. Maar soms ook voor een praatje pot. We willen daarom graag een klik hebben met onze opdrachtgevers. Als die klik er niet is (of wanneer we niet het volledige vertrouwen hebben) dan is het lastig om creatief, open en eerlijk te zijn. Dat werkt nou eenmaal niet fijn.

Het gaat vaak om ‘de vent in de tent’ of ‘de vrouw in het gebouw’. Daarmee bedoelen we dat mensen graag zakendoen met mensen. En minder met bedrijven, diensten of producten. Mensen doen zaken met mensen. Daarom werken wij aan het sympathieke gezicht van bedrijven, merken of producten. We laten graag mensen zien. Mensen met producten, mensen met diensten, mensen at work enzovoorts.

Waarom_waarom

WAAROM?

We geloven in variatie. Daarom hanteren we het AIDA model als blauwdruk of handvat in onze strategieën. Hiermee nemen we de lezers mee aan de hand van ons verhaal en motiveren we hen om iets te doen wat wij willen of voor ogen hebben.

We blijven weg van overkill. Méér communicatie zou ons misschien meer geld op kunnen leveren, maar we vinden het zelf ook vervelend als we iedere dag met iets geconfronteerd worden waar we niet op zitten te wachten. Overkill betekent irritatie. Het verpest het positieve gevoel van de dienst, het merk of het product.

Als we onszelf moeten omschrijven dan kunnen we wel zeggen dat we vooral nieuwsgierig zijn van aard. Waarom doen andere mensen wat ze doen en waarom worden ze daar zo blij van? Daar gaan we altijd naar op zoek.

Waarom_wat

SCHOENMAKER & LEEST

Bij iedere klant ontwikkelen we weer nieuwe kennis en inzichten over de dingen die zij doen. Dat maakt het ook zo leuk en gevarieerd. We hebben het standpunt: zolang wij zelf snappen wat onze opdrachtgevers bedoelen, dan zijn wij in staat om hen daarover te adviseren, daarover te schrijven en met hen te beweging.

En je zult zien: na een tijdje zijn we ook op dat gebied specialist (of een soort van).

Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en wij zijn overtuigd van die van onszelf. Dat klinkt best arrogant, maar dat zijn we niet. We zijn gewoon zeker van ons kunnen.