By Pim | 1 oktober 2022

Uitdagende opdracht voor marketing en communicatie studenten

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-054-HF2_7582

Wij brengen mensen, bedrijven, producten, diensten en of merken in beweging. Dat doen we door steeds de specialist aan tafel te zetten. We geloven er namelijk in dat je vooral moet doen waar je goed in bent. En als je goed bent in een bepaald specialisme, dan werken we graag met jou. 

Ieder jaar zoeken wij naar studenten of mensen met winkels in hun ogen. Zoals op onze website staat: 'We werken liever met een blij ei dan met een kapotte dooier'. Dus eigenlijk gewoon mensen die een beetje blij en positief in het leven staan. Zo staan wij er namelijk zelf ook in. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in ons specialisme: soicial media. Daar zijn wij namelijk zelf specialist in. Maar omdat er iedere dag iets nieuws te leren valt, willen we dat jij die mogelijkheid ook krijgt. We laten je natuurlijk niet zwemmen, want je gaat mee onder onze vleugels. En samen bepalen we dan wanneer je zelf kan gaan vliegen. Hopelijk snel. 

Voor de komende periode zoeken we iemand die zich iets meer op de technische kant van social media wil richten. Die daar meer van wil weten. Bijvoorbeeld: wat kun je met resultaten? Hoe volg je een bezoeker? Wat is targetten? Wat zijn pixels en wat kun je ermee in de praktijk? Allemaal vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben en waar ook wij nog meer van willen weten. Heb jij zin om ons team te versterken of slimmer te maken?
Laat het dan weten op de manier die bij jou past.

Oh ja, nog even dit: je moet er wel tegen kunnen dat je veel vrijheid krijgt. Dat klinkt leuk, maar je moet er wel tegen kunnen. We gaan je niet iedere dag vertellen wat je moet gaan doen. Dat bepaal je voor een groot gedeelte zelf. Je draait gewoon net als iedereen hier mee in het wekelijkse werkoverleg. Daar wordt alles besproken. En daar verwachten we een actieve inbreng van je. We behandelen je als collega. En als je het goed doet en het leuk vindt kan je vaak ook collega worden. Moet niet gekker worden he?!

Creativiteit wordt gewaardeerd als je contact opneemt.

Namens team SEE,

´╗┐Pim Feelders
pim@seemarketing.nl
06-81791368


Meer nieuws