By Pim | 20 augustus 2022

Even voorstellen....

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-069-HF2_7676

Dat is de eerste zin in alle Asterix en Obelix stripboeken. Mooi begin om onszelf voor te stellen. Want wie zijn die leden van team SEE nou eigenlijk? 

Pim Feelders
De baas van het geheel. Nou ja, baas. Op papier wel. Maar zo noemen we m niet hoor. Hij is wel de leader of the pack. Een echte marketing man. Door de wol geverfd. Loopt niet weg voor een grap en een grol en schaamt zich niet voor zijn voorliefde voor foute Hollandse muziek. Sportief waar het kan en bourgondisch als het mag.

Esther Abresch
Onze schrijftovenaar. Is als geen ander in staat om het verhaal van de klant om te zetten in prachtige volzinnen. Bijna als een kunstenaar. Houdt van schriftjes, pennetjes en boekjes. Geduldig naar klanten. Werkt hard als een paard. Vooral een leuk mens. Soms te streng voor Pim. Maar vooral een leuk mens dus.

Britta Schipper
Onze jongste aanwinst. Lacht altijd. Zou miljonair zijn als ze een euro zou krijgen voor iedere keer als ze lacht. Verrast ons steeds weer met de content die ze maakt. Traint zich doordeweeks suf in de turnhal. Moet wel, anders zit je niet bij de Nederlandse top. Bikkel dus. Kunnen Pim en Esther nog wat van leren.

Stan van Scheppingen
Onze Sportmarketing student die zich richt op een andere tak van SEE, te weten Blue Eyes Entertainment. Wat dat is vertellen we je graag een andere keer. Voetballer op hoog niveau. Is zuinig op zijn lichaam. Eet dus altijd gezond. Maar geniet daarnaast van de mooie dingen van het leven.

Tot zover team SEE. Kom je ons een keer in onze natuurlijke habitat bekijken? Lijkt ons leuk!

Groet team SEE.


Meer nieuws