Britta Film

Online marketing uitbesteden? Hier SEE je hoe en waarom!

We hebben het tegenwoordig allemaal veelte druk. Ja ook jij. Want laten we eerlijk zijn, als ondernemer heb je je handen wel vol aan belangrijkere zaken dan je bezighouden met het uitvoeren van een marketing plan. Veel slimmer en makkelijker is je online marketing uitbesteden. Maar hoe? 

Werken met een marketing plan

Waarschijnlijk ben je je er al van bewust dat een marketing plan nieuwe klanten oplevert en dat je jouw online marketing wilt uitbesteden. Je wilt er alleen pas tijd en geld in investeren als hier goed over is nagedacht. Logisch. Wie blijft er nou heen en weer rennen zonder te scoren? 

Vaste workflow

Met ons een marketing plan bouwen, betekent aan de slag gaan met een vaste workflow. Daar kun je altijd van op aan. Dat wil niet zeggen dat we met iedere klant hetzelfde pad bewandelen. In tegendeel zelfs. Er leiden meer wegen naar dromen en die uitdaging pakken wij met beide handen aan. 

SEO

Een online marketing advies begint met nieuwsgierigheid

Bij SEE Marketing zijn we nieuwgierig. Nieuwsgierig van aard en nieuwsgierig in alles wat we doen. Dat zit standaard in onze workflow. Online marketing uitbesteden bij SEE Marketing betekent dan ook nieuwgierigheid in jou, je ambities en alles wat je doet. Alles om zo tot een passend online marketing advies te komen. Nieuwsgierigheid brengt je namelijk waar je met weten nooit komt! 

Online marketing uitbesteden doen we zo

Online marketing uitbesteden doe je niet zomaar. Dat weten we. Wat we ook weten, is dat het geen zin heeft om jezelf in bochten te gaan wringen wanneer je geen verstand hebt van het vak. Wij zijn je man voor het bouwen van een marketing plan en om je online marketing advies te geven. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou.  

It takes two to tango

Want waarom moeilijk doen als het samen kan? It takes two to tango en daar gaan we voor. Geen paniek, het is maar chaos. En wij zijn daar om je van die chaos te verlossen. In het kader van ‘Zo SEE je maar’, lees je hier onze workflow. 

see-124

Later als ik groter ik ben…

‘Blijf ik wie ik ben, ohh ohh ohh oh ohhh.’ Maar wie ben jij? Waar gaat jouw vuurtje van branden? En wat wil je bereiken (als je later groot bent ;)) Als we een marketing plan bouwen, starten we met een kennismakingsgesprek waarbij we altijd opzoek gaan naar gelijkgestemden. Mensen die doelen willen behalen en mensen met wie we een klik voelen.  

Snel of samen?

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Zo simpel is het. Wanneer wij die klik met jou hebben gevonden (en jij natuurlijk hopelijk ook met ons) geven we na afloop van elk kennismakingsgesprek het advies om een nul-meting te laten uitvoeren. Gratis. Van ons voor jou. Wel zo makkelijk.  

Ben je wel interessant genoeg?

Wij vinden van wel. Nu Google nog. Een nul-meting is het begin van jouw online marketing advies. Het is een analyse van de huidige prestaties van jouw website en brengt onder andere in kaart welke zoekwoorden getarget worden op welke pagina. Simpel gezegd kijken we of Google jou interessant genoeg vindt. Maar wat heb je daar nou aan?  

Van nul tot…

Een nul-meting geeft jou inzicht in de kansen die er liggen op het vlak van online vindbaarheid. Ben je al vindbaar in Google? Wat zijn verbeterpunten van jouw website? Dit zijn vragen die bij het bouwen van een marketing plan niet mogen ontbreken. Want hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt. Dat wil je toch? 

Kansen pakken

De uitkomsten van deze nul-meting geven we weer in een rapportage. Overzichtelijk met een bijbehorend online marketing advies, gericht op het optimaliseren van jouw website. Zo zie je in één oogopslag wat goed gaat en waar kansen liggen. En die kansen die laten we niet aan ons voorbij gaan! 

Strategie als basis voor jouw marketing plan

Je kan beter struikelen op de goede weg, dan wandelen op de verkeerde. Daarom bepalen we na het uitvoeren van de nul- meting een persoonlijke marketingstrategie. Een marketingstrategie is namelijk voor iedere onderneming onmisbaar in zijn of haar marketing plan.  

Sturen naar een doel

Een strategie geeft je sturing aan je onderneming en de keuzes die jij als ondernemer moet maken. Zo weten we wat jouw dromen zijn, welke doelen je wilt behalen, wie jouw doelgroep is en waar die mensen zich bevinden. 

Sommige ondernemingen geven aan al een strategie te hebben. In dat geval willen wij deze graag horen, zien en lezen. Zoals we al zeiden: we zijn nieuwsgierig!  

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-058-HF1_1073

Groeien vanuit het hart

Wanneer er nog geen strategie is of wanneer deze moet worden aangepast, doen we dit samen. Je hoeft niks voor te bereiden. We kijken welk verhaal recht uit je hart komt in plaats van sociaal wenselijke antwoorden. Alleen dan doen we de juiste dingen om jouw onderneming, product of dienst te laten groeien. 

Een menukaart vol marketinginstrumenten

Online marketing uitbesteden bij SEE Marketing betekent ook de keuze uit een volle menukaart. Wanneer we weten wie jij bent, waar je dromen liggen en welke kansen we gaan aanpakken, is het tijd om onderdelen van onze menukaart in te zetten. 

Logisch 

Nu denk je waarschijnlijk aan een menukaart gericht op eten. ‘En dat is logisch’, zou Johan Cruijff zeggen. Daarom pakken we daarop door. Op onze menukaart staan alle ingrediënten die we kunnen gaan inzetten om jouw merk verder te bouwen. En zoals bij ieder restaurant mag je zelf bepalen wat je bestelt. 

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-039-HF2_7395

Mix en match

Geen zorgen, daar helpen we je bij. De ingrediënten verschillen namelijk per klant en per opdracht en kunnen alle kanten op gaan. Afhankelijk van wat er uit de nul-meting en/of strategie komt. We geven jou een online marketing advies gericht op wat er moet worden ingezet om je merk te laten groeien. Handig toch? 

Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi

Ongeacht wat de opdracht ook is en welke ingrediënten je toevoegt aan jouw marketing plan, we hebben de juiste mensen nodig. Mensen die goed zijn in hun vak. Daar houden we van. Je moet het zien als ‘Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi.’ 

Teamwork makes the dream work

We zetten de juiste mensen aan tafel om de geformuleerde doelen te behalen. Denk aan:

  • Een fotograaf
  • Een grafisch vormgever
  • Een webbouwer.

 

Samen, met ieders specialisme, bouwen we aan jouw merk en doen we de juiste dingen om jouw onderneming te laten groeien. Teamwork makes the dream work. Toch? 

De één roeit en de ander vist

Naast dat we het team samenstellen om samen optimaal resultaat te behalen, sturen we ook teams aan. Wat doen we dan? We zorgen ervoor dat iedereen het grotere plaatje begrijpt en we elkaar geven wat we nodig hebben. We zitten namelijk allemaal in hetzelfde schuitje, alleen de een roeit en de ander vist.  

Tactiek en spelvermogen

Je hebt elkaar nodig en het gaat om gezamenlijk belang. Want weet jij het verschil tussen 11 individuen en een voetbalteam? Wat maakt een team daadwerkelijk een team? Juist, gezamenlijk belang.

 

Stel je voor dat één iemand uit het team zijn eigen tactiek heeft en hiermee de wedstrijd gaat spelen. Dan heeft dit invloed op het hele team en het eindresultaat.  

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-026-HF2_7241

Effectieve samenwerking

Wat we willen zeggen, is dat we niet bouwen aan een marketing plan en uiteindelijk aan jouw merk, zonder gezamenlijk belang. Het is de basis van een effectieve samenwerking. En dat is waar we voor gaan.  

Online marketing uitbesteden betekent ertussen uit springen

Met de gedachtegang ‘één team één taak’, gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website. En om er als website uit te springen, moet je online makkelijk te vinden zijn. Of te wel, het is belangrijk om met jouw merk een hoge positie in de zoekmachine van Google te behalen. Om dit te bereiken zijn verschillende dingen noodzakelijk. Deze onderdelen worden altijd meegenomen in het online marketing advies. 

Optimale SEO

De eerste stap is het optimaliseren van SEO. Klink lastig, maar is het niet. Althans, als je je online marketing aan ons uitbesteed. Als ondernemer wil je jouw doelgroep natuurlijk het liefst zo snel en effectief mogelijk bereiken. Met o.a. een zoekwoorden onderzoek maak je hier de eerste stappen in. Op naar een hogere ranking! 

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-005-HF2_7115

Bouwen met marketing

Zoekwoorden zijn bouwstenen van een succesvolle website. Elke vindbare website begint met zoekwoorden. De woorden die mensen intikken in zoekmachines. Hiermee kun je webpagina’s optimaliseren door de woorden op belangrijke plekken te verwerken. Dit kunnen we je uitleggen in een online marketing advies, maar nog gemakkelijk is het om je online marketing uitbesteden aan SEE Marketing. Dan weet je dat het goed komt! 

Social media inzetten

Wanneer alles op je website goed staat en het plaatje compleet is, kunnen we social media inzetten om mensen naar jouw website te sturen. Social media zijn namelijk niet meer weg te denken uit ons leven. Geef maar toe, we staan er mee op en gaan er mee naar bed. Jij ook. Dit betekent ook dat de kans groot is dat jouw doelgroep zich hier bevindt. En die wil je bereiken toch?  

Grote kansen

Het inzetten van social media biedt dus grote kansen om jouw doelgroep te bereiken en meer conversie naar jouw website te creëren. Dat je social media als marketingtool moet gebruiken om je marketing plan te optimaliseren, is wel duidelijk. Ook dat kunnen we voor je doen. En ook dat doen we SEO proof!

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-028-HF2_7272

Betaalde reclames

Een volgende stap in onze workflow (waar je voor kan kiezen, want niks moet en alles mag) is het inzetten van SEA. Dit betekent dat we gebruik gaan maken van de advertentieruimte die zoekmachines beschikbaar hebben. Hierbij betaal je per klik en dus per bezoeker. Het verschil met SEO zit hem in de controle. Bij SEA weet je precies bij welke zoekwoorden je doelgroep uitkomt bij je advertentie. Je hebt deze namelijk zelf ingesteld. Simpel gezegd gaat SEO om vindbaarheid die je moet verdienen en SEA om vindbaarheid die je moet betalen. 

Bespaar jezelf uren werk en stress en laat je online marketing uitbesteden

Wil jij je online marketing naar een next leven brengen? Is het dan eindelijk zo ver? We dagen je graag uit. Bij SEE Marketing zeggen we niet dat je met online marketing uitbesteden je ‘zoveel’ euro’s ervoor terugkrijgt. Nee, zo doen we het niet. Wat je wel kan verwachten, is vindbaarheid en zichtbaarheid. We laten je merk groeien. Met passie, betrokkenheid en enthousiasme. Dit betekent dat we alles samendoen. Met onze specialisten, maar ook met jou. Met een vaste werkflow. Daar kan je altijd van op aan.  

 

De koffie staat al klaar

Alleen samen kunnen we doelen realiseren en jouw merk laten groeien. We maken stappen naar jouw gewenste uitzicht. Zet jij alvast de eerste stap? Want als je dingen blijft doen die je altijd al hebt gedaan, krijg je de uitkomst die je altijd al hebt gehad. En daar brengt SEE Marketing verandering in. De koffie staat in ieder geval al klaar.